Where to buy

Okostermosztát, ami méri az
áramfogyasztást

The Qubino On/Off Thermostat 2 a vezeték nélküli fűtés és melegvíz vezérlésére szolgáló modul, ami egyúttal méri az áramfogyasztást is. 

Ez a fantasztikusan apró modul az elektronikus vagy vízalapú padlófűtés rendszert, elektronikus vízmelegítőket, hőszivattyúkat és elektronikus radiátorokat képes szabályozni.

Fűtésrendszerek távoli vezérlése

Ütemezd a fűtést igényeidhez!

Állítsd be a fűtést úgy, hogy életmódodnak megfeleljen! 

A modul lehetővé teszi a fűtés automatikus kikapcsolását, amikor elmész otthonról, és távoli bekapcsolását, mielőtt hazaérsz. 

A távoli szabályozásnak köszönhetően kiruccainásodból visszaérve már kellemes hőmérséklet vár otthonodban. 

Hőmérsékletérzékelő csatlakoztatásával alkalmanként bekapcsolható a fűtés, ezáltal elkerülheted a hőmérséklet 15 ℃ alá kerülését. 

Otthonod mindig kellemes hőmérséklettel fog fogadni, akármilyen messziről térsz is haza.

Az okostermosztát,
ami okos fogyasztást tesz lehetővé

A Föld északi részén egy otthon fűtése az összes áramfogyasztás felét teszi ki. 

Az On/Off Thermostat 2 csökkenteni tudja az áramszükségletet, így a költségeket is – mialatt otthonodban a számodra legmegfelelőbb hőmérsékletet biztosítja. Minden szobában fűteni a teljes kényelmet jelenti, miközben otthonodat enrgiatakarékosabbá teszed. A Qubino On/Off Thermostat 2 engedélyezi az úgynevezett „okos zónázást“, azaz bármely szobában lekapcsolhatod a fűtést és spórolhatsz a fogyasztáson.   

Az áramfaló berendezések – például fűtés – kikapcsolása mialatt távol vagy lehetővé teszi a számládon szereplő összeg csökkentését. Mindez nem is megy a kényelmed rovására.

Az okostermosztát, ami
okos zónázást tesz lehetővé

Mindannyian éltünk már át kisebb-nagyobb kényelmetlenséget, mert a család egyes tagjainak más igénye volt. Kisgyermeked szobájában például más – feltehetőleg magasabb – hőmérsékletet állítasz be, mnt otthonod többi szobájában. Így máris lehetővé tetted családod számára a kényelmet.

Az On/Off Thermostat 2 modullal minden szobában külön hőmérsékletet állíthatsz be. Otthonod okos zónákra osztása jelentősen csökkentheti áramfogyasztásodat, mivel az általad nem használt szobákban leviszi a fűtést. Ezzel egyidőben abban a helységben tudod be- és kikapcsolni a fűtést, ahol szeretnéd.

A Flush On/Off Thermostat 2
melegvíz és fűtési rendszerekhez használható

Válaszd ki a fűtési rendszered, és láthatod a megfelelő videón a megoldást.

Installálása padlófűtéshez

A világ vezető okosrendszerével
működik – a Z-Wave-el

 

A Qubino Flush On/Off Thermostat 2 Z-Wave technológiával működik, azaz minden olyan vezérlőközponttal kompatibilis, amely Z-Wave-et használ kommunikációs csatornaként.

 

A Flush On/Off Thermostat 2 Z-Wave által hitelesített, és minden hitelesített Z-Wave-et használó vezérlőközponttal kompatibilis. Annak érdekében, hogy ne legyenek kellemetlen meglepetések, illetve az On/Off Thermostat 2 modul funkciói támogatottak legyenek vezérlőközpontodon, a Qubino csapata folyamatosan kompatibilitási teszteket végez különböző gyártók központjaival.

A Flush On/Off Thermostat 2 Z-Wave központ kompatibilitása

Gyors és problémamentes beüzemelés Z-Wave SmartStart-al
Z-Wave SmartStart

A modul beüzemelése senkinek sem jelenthet gondot. Egyszerűen olvasd be a QR-kódot a modulról, telepítsd, és kapcsold az áramkörhöz! Ezután a modul hálózatba vonása automatikusan történik.

Maximális informatikai biztonság

Miért tartozik a On/Off Thermostat 2 a legbiztonságosabb okoskészülékek közé?

A Z-Wave technológia különböző biztonsági lépcsőfokokat kínál: Unsecured, Security 0 és a legmagasabb és legbiztonságosabb – a Hitelesített és Hitelesítetlen Security 2.

A On/Off Thermostat 2 a Hitelesített Security 2 biztonsági rendszert használja, ami a mai okosotthon eszközök biztonsági technológiái közül a legvédettebb.

Minden Z-Wave Hitelesített Security 2 termék egyéni azonosítót kap a központoddal való kommunikációhoz. Ez az azonosító AES-128 titkosításnál magasabb biztonságot jelent. Olyan biztonságos, mint az online banki szolgáltatások.

Válassz 100% Qubino-t!

100%
Európai gyártás

100%
Minőségi garancia

100%
Anyagminőség

100%
Innováció

100%
Z-Wave

100%
Terméktámogatás

100% innováció

A Qubino a hétköznapi életben használt technológia szenvedélyes megvalósítója. Ez a szenvedély vezet a folyamatos fejlesztésekhez, a kiválósághoz.

Az innováció a Qubino fő ismérve, minden fejlesztés vezérfonala. A csapat törekszik az újdonságok korukat megelőző fejlesztésére, bemutatására. Ahhoz, hogy a Qubino folyamatosan gazdagítsa ötleteinek tárházát, egyetemekkel és kutatóközpontokkal dolgoznak együtt.
A kiemelkedő minőség biztosítása érdekében a piacra bocsájtás előtt a termék független tanúsító intézmény által tesztelésre kerül, hogy nemzetközi elismerést, minősítést kapjon.

100% minőségi garancia

A Qubino 100% minőségi garanciát nyújt. Minden Qubino termék folyamatos, szigorú ellenőrzésen megy át a gyártás minden lépésénél. Minden eszköz azután kap egyéni sorozat- és cikkszámot, miután az ellenőrzéseken sikeresen átment.


R&D
Stílus és kizárólag magas minőségű alkatrészek, alapanyagok.


Gyártás
Szigorú minőségi ellenőrzés minden egyes gyártási lépésnél.


Tesztelés
Egy Qubino termék kizárólag egy sikeres tesztelés után kaphat gyári számot a könnyebb nyomonkövetés érdekében.


Logisztika
Minőségellenőrzés termék kiszállítási központjába érkezéskor.


Termék­támogatás
Gyors és áttekinthető ügyfélszolgálat termék­támogatással.

100% ügyfélszolgálat

Minden Qubino termék szigorú teszteléseken vesz részt és folyamatos figyelem alatt készül. Minden eszköz azután kap egyéni sorozat- és cikkszámot, miután 100%-os pozitív értékelést szerzett.

A Qubino támogatási irányelve szerint minden vevő 24 órán belül válaszokat kap.

Látogass el a Qubino ügyfélszolgálatára és mondd el észrevételedet! A készülék sorozat- és cikkszáma alapján a Qubino csapata eléri annak minden paraméterét és információját, ami által azonnal azonosíthatja és láthatja az esetleges problémákat. Így kínálva a legjobb ügyfélszolgálatot.

Töltsd le a Qubino On/Off Thermostat 2 szórólapot!